شناخت زعفران صادراتی

برای شناخت زعفران در این مقاله مهمترین ترکیبات موجود در زعفران ترکیبات شیمیایی زعفران و همچنین عوامل مؤثر بر کمیت و کیفیت زعفران را مورد بررسی قرار میدهیم. رنگ زعفران _ طعم زعفران _ عطر زعفران مهمترین مواردی است که در شناخت زعفران حایز اهمیت است. در این بخش به طور علمی به این موارد میپردازیم. برای شناسایی و انتخاب بهترین زعفران صادراتی لازم است عوامل دیگر را هم مدنظر قرار بدهیم. البته در سایت زعفران شرکت الماس زعفران جهان به طور مفصل به این موضوع پرداخته شده است و ما سعی داریم اطلاعات علمی و دقیق تری را در اختیارتان قرار دهیم تا شما عزیزان در تشخیص و انتخاب و شناخت زعفران راحت باشید.

ترکیبات شیمیایی زعفران

  1. رنگ زعفران
  2. طعم زعفران
  3. عطر زعفران
شناخت زعفران
شناخت زعفران

 رنگ زعفران

عامل اصلی ایجاد قدرت رنگی کلاله های زعفران ترکیبی بنام کروسین به فرمول شیمیایی ۲۴ O 64 H 44 C می باشد. کروسین یکی از چند کاروتنوئید محدود موجود در طبیعت است که به آسانی در آب حل می شود. این حلالیّت یکی از دلایل کاربرد وسیع آن به عنوان رنگ دهنده در مواد غذایی و دارویی نسبت به سایر کاروتنوئیدها می باشد. علاوه بر کروسین، زعفران حاوی آگلیکون کروستین به صــورت آزاد و مقادیر کمی رنگدانه آنتوسیانین می باشد. همچنین رنگدانه های محلول در چربی شامل لیکوپن، آلفا کاروتن، بتا کاروتن و زیگزانتین در آن وجود دارد.

قدرت رنگی زعفران یکی از پارامترهای عمده تعیین کننده کیفیّت زعفران می باشد که با اندازه گیری میزان ترکیبات رنگی موجود در آن در طول موج ۴۴۰ نانومتر بوسیله اسپکتروفتومتر مورد ارزیابی قرار می گیرد.

شناخت زعفران

طعم زعفران

عمده ترین ترکیب ایجاد کننده طعم تلخ در زعفران گلیکوزیدی بی رنگ بنام پیکروکروسین با فرمول شیمیایی C 16 H 26 O 7 است. این ماده تلخ و قابل تبلور است و از طریق هیدرولیز اسید، گلوکز و آلدئیدی به نام سافرانال تولید می کند.

شرکت الماس زعفران ارایه کننده بهترین زعفران ارگانیک میباشد که تمامی محصولات خود را با بالاترین کیفیت ارایه میکند. عمده تمرکز شرکت ما بر صادرات زعفران می باشد. چنانچه شما دوست گرامی قصد صادرات زعفران را دارید، میتوانید همین حالا با متخصصان شرکت ما در ارتباط شوید. همکاران شرکت ما در سایت زعفران همواره بطور ۲۴ ساعت پاسخگوی شما عزيزان می باشند.

شناخت زعفران

ترکیبات معطره

عطر زعفران مربوط به روغن های فرار موجود در آن می باشد. این ماده بسیار روان و مایعی بی رنگ از رده ترپن ها (C 10H 16) است که بوی شدید زعفران مربوط به آن می باشد. اسانس های استخراجی به سادگی اکسیژن جذب نموده و به مایع غلیظ و قهوه ای رنگی به نام سافرانال C 10H 14O 2 تبدیل می شوند. اسانس های روغنی زعفران فوق العاده ناپایدار می باشند و در تجارت قابل عرضه نمی باشند، ولی به جای آنها تنتور الکلی زعفران جهت عطر و طعم دهندگی به غذا و استفاده در عطرسازی به کار می رود. شرکت الماس زعفران جهان بهترین زعفران صادراتی را با تمامی گواهی های بین المللی ارایه میکند و کسانی که قصد صادرات زعفران را دارند، میتوانند با ما در ارتباط شوند.

شناخت زعفران

مهمترین ترکیبات موجود در زعفران

شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده می باشند، مواد معطر که مهمترین ترکیب آن سافرانال می باشد و گاهی تا ۱ درصد زعفران را تشکیل می دهد ، روغن ثابت به میزان حداکثر ۱۰ درصد، رطوبت حدود ۱۳-۱۰ درصد و ترکیبات معدنی که در حدود ۵ درصد می باشد. البته موارد مهم دیگری هم در تشخیص و شناخت زعفران صادراتی وجود دارد. حتماً در مقالات بعدی و در سایت زعفران صادراتی موارد دیگر شناخت زعفران را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

شناخت زعفران

عوامل مؤثر بر کمیت و کیفیت زعفران

بطور اصولی تغییرات آب و هوا و شرایط جغرافیایی بر روی کمیّت و کیفیّت مواد مؤثر گیاهان کاملاً تأثیر گذار است و گیاهانی که در نقاط مختلف دنیا کشت و برداشت می شوند، ممکن است دارای مواد و در نتیجه اثرات مختلف و یا ارزش های درمانی و یا مثلاً سمی مختلف باشند. یکی از مواد موجود در زعفران که مقادیر زیاد آن باعث سمی بودن آن می شود، ماده ای به نام Safranal است که جزو مواد اصلی زعفران است. تحقیقات انجام شده در ایران نشان می دهد که زعفران ایرانی دارای درصد کمتری از Safranal نسبت به زعفران نقاط مختلف جهان است و این مسئله یکی از بزرگترین مزیت ها و تفاوت های بین زعفران ایرانی و غیر ایرانی است. شرکت الماس زعفران جهان یکی از شرکتهای معتبر و قدرتمند است که در زمینه واردات و صادرات زعفران فعالیت میکند. این شرکت تا کنون زعفران ایرانی را به چندین کشور دنیا صادر کرده است.

علاقمندان به خرید و صادرات زعفران برای دریافت مشاوره رایگان میتوانند با کارشناسان شرکت ما در ارتباط شوند.

شناخت زعفران

لطفاً جهت خرید زعفران و ثبت سفارش با متخصصان شرکت ما در ارتباط شوید:
مدیر و مشاور فروش
راه‌های ارتباطی:
نمایندگی ایران: 09120658535
مشاور فروش: 09190391843
نمایندگی ترکیه: 905346556574+
دفتر اروپا - هلند: 31613963190+
آدرس کانال: channel@
آدرس سایت: www.your_site.com
پست الکترونیکی: info@Almaszaffran.ir

مطلب پیشنهادی

راه های مقابله با آفات و بیماری پیاز زعفران

راه های مقابله با آفات و بیماری پیاز زعفران یکی از دغدغه های زعفران کاران به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!