ویژگی های تخصصی زعفران اصل و ترکیبات آن

آنچه در این متن می خوانید...

ویژگی های کلی زعفران خوبتركيبات رنگي زعفران اصلترکیبات شیمیایی زعفران مرغوبقیمت انواع زعفران در بازار عمده فروشی زعفران
ویژگی های تخصصی زعفران اصل و ترکیبات آن
5/5 - (1 امتیاز)

در این بخش ویژگی های کلی زعفران خوب را بررسی می کنیم و همچنین ترکیبات شیمیایی زعفران مرغوب را به صورت تخصصی به شما خواهیم گفت.
ترکیبات رنگی زعفران اصل در نتیجه باعث ایجاد انواع زعفران در بازار می شود که در این بخش لیست قیمت انواع زعفران در بازار عمده فروشی زعفران را هم مشاهده می کنید.
اگر علاقمند به بررسی ویژگی های تخصصی زعفران هستید در این مقاله همراه ما باشید.

ویژگی های کلی زعفران خوب

كلاله زعفران كه در واقع بخش اصلي زعفران تجارتي را تشكيل مي دهد،
علاوه بر داشتن تركيبات عمومي نظير كربوهيدارتها، پروتئين ها، چربي ها، املاح معدني و ويتامينها، حاوي تركيبات اختصاصي است كه در حقيقت ويژگيهاي زعفران را تشكيل مي دهند .
هر كدام از اين ويژگيها مربوط به يكدسته از تركيبات شيميايي خاص مي باشند كه تاكنون فقط برخي از آنها شناخته شدند.
آگاهي و شناخت از تركيبات اختصاصي زعفران به دلايل زير ضرورت دارد.

1- ميزان و نوع اين تركيبات نقش تعيين كننده اي در ارزيابي كيفيت زعفران دارد.
2- براي شناخت و ارزيابي تغييراتي كه در اثر مراحل فرآوري زعفران بر روي كيفيت زعفران بوجود مي آيد و آگاهي از ساختمان و خصوصيات اين تركيبات الزامي است كه در ادامه به اختصار در مورد هر يك از اين تركيبات و ويژگيهاي آنها مطالبي بيان مي شود.

ویژگی های کلی زعفران خوب

تركيبات رنگي زعفران اصل

عمده ترين عامل ايجاد رنگ در زعفران تركيبي است بنام كروسين به فرمول C44H64O24 . كروسين يكي از چند كاروتنوئيد محدود موجود در طبيعت است كه به آساني در آب حل مي شود.
اين حلاليت يكي از دلايل كاربرد وسيع آن به عنوان رنگ دهنده در مواد غذايي و دارويي نسبت به ساير كاروتنوئيدها مي باشد.
اين رنگ به عنوان جايگزين تارترازين، يك رنگ ايده آل مي باشد.

تركيبات رنگي زعفران اصل

ترکیبات شیمیایی زعفران مرغوب

علاوه بركروسين تركيبات رنگي ديگري كه ازنظر شيميايي مشابه آن مي باشند،
ولي مقدار آنها كمتر از كروسين مي باشند نيز در زعفران مرغوب وجود دارد كه عبارتند از:

  • استر كروستين ( D-B) – (ژنتيوبيوزيل – D-B) – (گلوكوزيل)
  • استر كروستين – دي – D-B- (گلوكوزيل)
  • استر كروستين – منو – D-B – (ژنتيوبيوزيل)
  • استر كروستين منو – D-B- (گلوكوزيل)
  • آكليكون كروستين

علاوه بر ارزيابي قدرت رنگي و كيفيت زعفران توسط اسپكتروفتومتر در طول موج 442 نانومتر، اين ارزيابي را بصورت دقيق تري مي توان توسط HPLC انجام داد.
بنظر مي رسد كه با گذشت زمان و نگهداري محصول زعفران تحت شرایط نامطلوب به تدریج از میزان دی استرهای كروستين كاسته شده و بر مقدار منو استرها افزوده مي شود.

ترکیبات شیمیایی زعفران مرغوب

قیمت انواع زعفران در بازار عمده فروشی زعفران

نوع زعفران قیمت زعفران توضیحات
سر گل ممتاز 10.160.000 درجه یک
نگین 12.580.000 برداشت امسال
سوپر نگین قلم دار 13.800.000 منطقه قائن
سوپر نگین اتویی 15.300.000 A+
پوشال قلم دار 9.850.000 دارای خامه زعفران
سرگل صادراتی 11.050.000 بدون شکستگی
سوپر نگین صادراتی 18.250.000 بدون شکستگی
نگین صادراتی 13.680.000 بدون نرمه
پوشال صادراتی 10.450.000 بدون شکستگی
سوپر نگین 18.250.000 اتویی
نگین ارگانیک 32.500.000 گواهی EU
سرگل ارگانیک 28.700.000 گواهی EU
Saffron King 37.000.000 ارگانیک
Saffron King 23.000.000 غیر ارگانیک
قیمت انواع زعفران در بازار عمده فروشی زعفران
دپارتمان فروش و صادرات زعفران

برای خرید و ثبت سفارش زعفران لطفاً روی دکمه زیر کلیک کنید.

مدیر فروش زعفران 

شرکت الماس زعفران شما را به خرید انواع زعفران درجه یک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

 

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.