آموزش کاشت پیاز زعفران گلخانه ای

آموزش کاشت پیاز زعفران گلخانه ای _ چرا کشت زعفران گلخانه ای رونق پیداکرده است؟
روش تهیه و نگهداری پیاز زعفران گلخانه ای چگونه است؟ روش کاشت پیاز زعفران گلخانه و در خاک چگونه است؟
مدیریت روزانه گلخانه زعفران چگونه است؟ دما، نور و رطوبت را در گلخانه چگونه تنظیم کنیم؟
شرکت الماس زعفران جهان برگزارکننده دوره های آموزش کشت زعفران گلخانه ای می باشد، جهت ثبت نام در دوره های آموزشی مقدماتی و پیشرفته می توانید با کارشناسان ما در ارتباط شوید.

پیاز زعفران گلخانه ای
آموزش کاشت پیاز زعفران گلخانه ای

چرا کشت زعفران گلخانه ای رونق پیداکرده است؟

  • نیاز به آب کم

مهمترین عامل گسترش و توسعه این گیاه در مناطق خشک و کم آب، نیاز کم این گیاه زعفران به آب آبیاری است. حداکثر نیاز آبی این گیاه حدود ۶ هزار متر مکعب می باشد.

  • ایجاد اشتغال و کارآفرینی

با توجه به اینکه عملیات کاشت، داشت، برداشت زعفران با نیروی انسانی انجام می گیرد.
تقریبا ادوات خاصی بکار نمی رود، هر هکتار زعفران کاری جهت امر کاشت، داشت و برداشت و جداسازی کلاله از سایر اجزاء گل به ۲۷۰  نفر روز کار نیاز دارد.

  • ارزش اقتصادی بالا

بر طبق برآوردهای انجام گرفته، میانگین تولید محصول سالیانه به ازاء هر هکتار حدود ۵  کیلوگرم کلاله خشک زعفران است.
با توجه به قیمت زعفران،  درآمد خوبی نسبت به سایر محصولات با توجه به آب مصرف شده عاید کشاورز خواهد شد.

  • ماندگاری زیاد محصول
  1. به ماشین آلات سنگین نیاز ندارد و با تکنولوژی ساده انجام می شود.
  2. حجم محصول تولید، اندک و نیاز به انبار های بزرگ ندارد و حمل و نقل آن راحت است.
کشت زعفران
کشت زعفران گلخانه

روش تهیه و نگهداری پیاز زعفران گلخانه

تکثیر زعفران از طریق پیاز صورت می گیرد، پیاز های زعفران نوعی ساقه محسوب می شوند که در اصطلاح گیاه شناسی به بنه معروف است.

عمر مفید مزارع زعفران در سیستم گلخانه ای نا محدود است. در هر سال پیاز های متراکم در خاک تکثیر یافته و در هر مرحله پیاز های ضعیف و کوچکتر حذف می شوند.

توصیه کارشناسان شرکت الماس زعفران جهان: پیازهایی برای کاشت گلخانه ای انتخاب شوند که ابعادی مشابه گردو و وزن آنها۱۸گرم به بالا باشد و دارای جوانه انتهایی سالم و بدون پوسیدگی باشند.

حضور در دوره آموزشی کشت زعفران گلخانه ای

حضور در دوره آموزشی کشت زعفران گلخانه ای

جهت ثبت نام در دوره های آموزش کاشت زعفران می توانید با کارشناسان ما در ارتباط شوید. ۰۹۱۲۰۶۵۸۵۳۵
پیاز زعفران گلخانه
نگهداری پیاز زعفران گلخانه

روش کاشت پیاز زعفران گلخانه

زعفران های تهیه شده با مشخصات بالا در سال اول از زمان خزان بوته زعفران یعنی اواسط اردیبهشت در خاک بطور متراکم کشت می شود و تا اوایل شهریور مطابق با دستور العمل های بعدی کود دهی و آبیاری می شود.

روش کاشت پیاز زعفران
کاشت پیاز زعفران

مدیریت روزانه گلخانه زعفران (تنظیم دما_نور _رطوبت)

  1. اواخر مهر و اوایل آبان ماه جوانه گل ایجاد می شود.
  2. دمای اتاق از زمان انتقال به گلخانه تا این زمان۲۴_۲۷درجه سانتیگراد و رطوبت اتاق نگهداری در ۷۰_۸۰%ثابت نگه داشته می شود.
  3. اواسط آبان دمای گلخانه به۱۴تا۱۶درجه سانتیگراد رسیده ، بتدریج اجازه ورود نور به جایگاه داده می شود.
  4. افزایش نور طبیعی و افزایش رطوبت محیط تا حدود ۸۰% منجر به رشد جوانه های گل دهی و ایجاد لوله های گل خواهد شد.
گلخانه زعفران
مدیریت روزانه گلخانه زعفران

مدیریت گل دهی پیاز زعفران

از اواخر آبان تا اواسط آذر دوره گل دهی است ، که برای این دوره دمای ۱۵تا۱۸ درجه سانتیگراد و رطوبت در۷۰_۸۰% مناسب است.در غیر اینصورت گلهای مرده و سوخته ایجاد خواهد شد.

مدیریت گل دهی پیاز زعفران
گل دهی پیاز زعفران

زمان برداشت محصول

  • گل دهی و برداشت گل در پایان آذر و اوایل دی ماه به پایان می رسد.
  • دوره گل دهی ۱۵روز است.
  • زمان برداشت گل قبل از شکوفه دهی گل است.
  • عملیات برداشت گل معمولا صبح ۸_۱۰ و بعدازظهر۱_۳ و دو بار در روز است برای اطمینان از کیفیت زعفران لازم است که گلها در همان روز باز شود. (اصطلاحا پر شده و کلاله ها جدا شوند)
کاشت زعفران و برداشت زعفران
زمان برداشت زعفران

منبع: AlmasZaffran.ir

آموزش کاشت پیاز زعفران

لطفاً جهت خرید زعفران و ثبت سفارش با متخصصان شرکت ما در ارتباط شوید:
مدیر و مشاور فروش
راه‌های ارتباطی:
نمایندگی ایران: 09120658535
مشاور فروش: 09190391843
نمایندگی ترکیه: 905346556574+
دفتر اروپا - هلند: 31613963190+
آدرس کانال: channel@
آدرس سایت: www.your_site.com
پست الکترونیکی: info@Almaszaffran.ir

مطلب پیشنهادی

زعفران ایران یا زعفران اسپانیا

صادرات زعفران به مراکش

صادرات زعفران به مراکش که خود یکی از تولیدکنندگان زعفران است، همچنان با استقبال مواجه …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!