وسایل مورد نیاز برای کشت زعفران گلخانه ای

آنچه در این متن می خوانید...

تجهیزات داخل گلخانه زعفران کدام است؟وسایل مورد نیاز برای گلخانه زعفرانجنس طبقات داخل گلخانه باید چگونه باشد؟رطوبت داخل گلخانه باید چه میزان باشد؟چگونه زعفران گلخانه ای تولید کنیم؟برای کاشت زعفران گلخانه ای چه مقدار فضا نیاز داریم؟ویژگی های پیاز زعفران برای کشت گلخانه ایبرداشت گل زعفران چه زمانی آغاز می‌شود؟وجین کردن و از بین بردن علف‌های هرزانتقال پیاز زعفران به گلخانه و چیدن گل زعفرانکشت به روش سنتی و روش گلخانه‌ای ( آیروپونیک یا فوگوپونیک)کشت زعفران به روش آیروپونیک و هزینه‌های آنبرگزاری دوره‌های آموزش کشت زعفران گلخانه ای
کشت زعفران گلخانه
Rate this post

آیا می دانید وسایل مورد نیاز برای کشت زعفران گلخانه چیست؟
با توجه به مزیت‌هایی که کاشت زعفران در گلخانه دارد با استقبال زیادی مواجه شده است.
برای کشت نوین زعفران چه تجهیزاتی باید داشته باشیم؟
در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد که  بهترین تجهیزات گلخانه زعفران کدامند و چگونه با کمترین هزینه و وسایل می توانید تولید  زعفران را در فضای گلخانه ای را انجام دهید.

ثبت نام در دوره های آموزشی رایگان 09397580696

وسایل مورد نیاز برای کشت زعفران گلخانه ای
وسایل مورد نیاز برای کشت زعفران گلخانه ای

تجهیزات داخل گلخانه زعفران کدام است؟

تجهیزات گلخانه زعفران کم اما مهم هستند تا بتوانید شرایط را برای گلدهی و به بار نشستن پیازها را فراهم کنید. وسایلی مانند:

  1. سالن تولید سرپوشیده
  2. مخزن برای نگهداری آب
  3. قالب های نگهدارنده پیاز زعفران(طبق کشت)
  4. قفسه بندی
  5. تایمر ، رطوبت سنج و دماسنج متصل به ترموستات و سنسورها برای روشن و خاموش کردن فوگر و کولر

البته باید توجه داشته باشید که هر یک از عنوان‌های بالا مدل‌های مختلفی دارد
چنانچه قصد خرید زعفران و کشت زعفران گلخانه‌ای را دارید، با کارشناسان ما در ارتباط  شوید. 09120658535

تجهیزات داخل گلخانه زعفران کدام است؟
تجهیزات داخل گلخانه زعفران کدام است؟

وسایل مورد نیاز برای گلخانه زعفران

  1. رطوبت ساز:
    این دستگاه از مهمترین وسایل داخل گلخانه می باشد که این امکان را به شما می دهد تا بتوانید فارغ از شرایط جغرافیایی که در آن هستید، این کشت را انجام دهید.
  2. فوگر(مه پاش):
    دومین دستگاه مهم، مه پاش ها هستند.
    این دستگاه مواد مغذی و مورد نیاز برای گلدهی پیازها را در سراسر گلخانه پخش می کنند تا ریشه بتواند به راحتی تغذیه کند.
    مه پاش ها جنس های مختلفی دارند، با توجه به مساحت زیر کشت می توانید دستگاه مناسب را انتخاب کنید.
  3. تایمر:
    تایمر ها در نوع های مختلف دیجیتال و نوری و … به کمک شما می آیند تا در طول شبانه روز بتوانید همواره شرایط داخل گلخانه را تحت کنترل خود نگهدارید.
  4. رطوبت سنج:
    این دستگاه تعیین کننده این است که شما چه مقدار و با چه کیفیتی گل زعفران برداشت کنید.
    اگر رطوبت کم یا یا زیاد از حد باشد، باعث می شود پیازها گل دهی مناسبی نداشته باشد. بنابراین برای اینکه بتوانیم همواره از رطوبت دقیق داخل گلخانه مطلع باشیم باید رطوبت سنجی دقیق داشته باشیم.

تجهیزات گلخانه زعفران – رطوبت ساز
2 -فوگر – مه پاش
3 – تامیر
4 – رطوبت سنج

وسایل مورد نیاز برای کشت زعفران گلخانه ای

جنس طبقات داخل گلخانه باید چگونه باشد؟

یکی دیگر از تجهیزات گلخانه زعفران طبقات هستند. در داخل گلخانه ابتدا به طبقاتی نیاز داریم که پیازها روی آن چیده می شود.
این طبقات می تواند از جنس:

  1. چوب
  2. لوله داربستی
  3. نبشی
  4. قوطی
  5. تسمه
  6. ورقهای گالوانیزه مخصوص انبارداری
  7. میلگرد

یا هر جنس دیگری که بتواند خواسته ما را اجرا کند و بتواند پیازها را نگه دارد. البته لازم به ذکر است که  به علت جذب بالای رطوبت توسط چوب و خیس نشدن پیاز، بهتر این است که جنس طبقات چوبی باشد.

لوازم مورد نیاز برای کشت زعفران گلخانه ای

رطوبت داخل گلخانه باید چه میزان باشد؟

در فرآیند مدیریت داخلی، رطوبت 80_70 % مورد نیاز است.
این رطوبت می تواند توسط پاشیدن آب بر روی زمین، اسپری در هوا توسط سیستم مه پاش تامین شود.

چنانچه قصد خرید زعفران و همچنین گذراندن دوره‌های آموزشی کست زعفران را دارید، با کارشناسان شرکت الماس زعفران جهان در ارتباط شوید.

کنترل دما.. شرکت الماس زعفران جهان

چگونه زعفران گلخانه ای تولید کنیم؟

 پس از آماده شدن تجهیزات گلخانه زعفران نوبت به شرایط درونی گلخانه می رسد.
در خردادماه
پس از زرد شدن برگ گیاه پیاز از خاک جدا شده و در محیطی با تهویه هوای مناسب و خنک انبار می‌کنیم.

در اول شهریور ماه پیازهای بالای ۲۰ گرم در طبق‌های چوبی بدون بستر و خاک قرار داده شده و به محیط گلخانه‌ای برده می‌شود ، در آنجا دما ، نور و رطوبت مناسب که در بازه های زمانی زمانی متغیر می‌باشد نگهداری می‌شوند.

در مهرماه پیازها شروع به جوانه‌ زدن می‌کند. در این مدت از اطراف پیاز جوانه‌های بسیاری می‌روید که باید به جز جوانهای اصلی دیگر جوانه‌ها را از پیازها حذف کرد این عمل از هدر رفتن توان و نیروی ذخیره شده در پیاز جلوگیری می کند.
ناگفته نماند آب مورد نیاز فقط از طریق رطوبت محیطی تأمین می‌شود و تماس آب با گیاه صورت نمی گیرد. تماس آب با گیاه باعث رشد ریشه در پیاز می‌شود که این باعث هدر رفتن نیروی ذخیره شده در پیاز می شود ، احتمال پوسیدگی پیازها بالا می‌رود و باعث انتقال بیماری نیز می‌شود.

جهت ارتباط با همکاران ما در واحد فروش و صادرات می توانید از طریق [واتساپ] اقدام کنید.

تماس مستقیم با کارشناس فروش [09120643814]

چگونه زعفران گلخانه ای تولید کنیم؟
چگونه زعفران گلخانه ای تولید کنیم؟

برای کاشت زعفران گلخانه ای چه مقدار فضا نیاز داریم؟

از مهمترین تجهیزات گلخانه زعفران، فضایی است که به آن نیاز داریم.
یکی دیگر از مزیت های این روش در کمیت کار است.
در این روش در هر مترمربع 600 پیاز زعفران کشت می شود. میزان تولید زعفران از 20 تا 60 گرم زعفران است در حالی که در روش کشت سنتی در زمین تعداد پیازها کمتر از 80 عدد در هر مترمربع بوده و تولید نیز در حدود 3 گرم است.
شرکت الماس زعفران برگزار کننده دوره های آموزش تولید زعفران گلخانه ای می باشد.

برای کاشت زعفران گلخانه ای چه مقدار فضا نیاز داریم؟
برای کاشت زعفران گلخانه ای چه مقدار فضا نیاز داریم؟

ویژگی های پیاز زعفران برای کشت گلخانه ای

از دیگر تجهیزات گلخانه زعفران، پیازها هستند.  تکثیر پیاز زعفران از طریق پیاز صورت می گیرد.پیازهای زعفران نوعی ساقه محسوب می شوند که در اصطلاح گیاه شناسی به بنه معروف است.
عمر مفید مزارع زعفران در سیستم گلخانه ای نا محدود است.
در هر سال پیازهای متراکم در خاک تکثیر یافته و در هر مرحله پیازهای ضعیف و کوچکتر حذف می شوند.

توصیه می شود پیازهایی برای کاشت گلخانه ای زعفران انتخاب شوند که ابعادی مشابه گردو و وزن آنها 18 گرم به بالا و دارای جوانه انتهایی سالم و بدون پوسیدگی باشند.
درجه بندی و عرضه پیاز استاندارد برای کشت زعفران گلخانه ای با حجم گسترده و کنترل شده باعث می شود تا فاصله برداشت پیاز تا کاشت مجدد افزایش یابد.

ویژگی های پیاز زعفران برای کشت گلخانه ای
ویژگی های پیاز زعفران برای کشت گلخانه ای

برداشت گل زعفران چه زمانی آغاز می‌شود؟

پس از 15 الی 20 روز اولین گل‌های زعفران را می‌توان مشاهده کرد و عملیات چیدن گل‌ها تا پایان آبان ماه ممکن است ادامه داشته باشد.

در نقاط سردسیری عملیات برداشت گل زعفران زودتر شروع می شود و زودتر هم به پایان می‌رسد و در نقاط گرم‌تر برداشت گل زعفران کمی به تعویق می افتد

وجین کردن و از بین بردن علف‌های هرز

پس از برداشت گل زعفران معمولاً وجین علف‌های هرز انجام می شود.  این عمل وجین کردن در هر زمان که علفهای هرز دیده شوند ضروری است و باید علف‌های هرز را از بین ببریم.

علفهای هرز در بهره کشی از مواد غذایی خاک با گیاه زعفران رقابت می کنند.

اگر علاقمند به شرکت در  دوره‌های آموزش کاشت زعفران گلخانه‌ای هستید، با کارشناسان و مشاوران ما در ارتباط شوید.  09120658535

برداشت گل زعفران چه زمانی آغاز می‌شود؟
برداشت گل زعفران چه زمانی آغاز می‌شود؟

انتقال پیاز زعفران به گلخانه و چیدن گل زعفران

در اواسط مرداد ماه الی اول شهریورماه پس از ضدعفونی و پاکسازی پیازها را به مکان پوشیده (گلخانه) منتقل می‌کنند و در طبق های چوبی در سایزهای دلخواه چیده می شوند، در طول 3 ماه که پیازها در گلخانه قرار دارند کنترل‌هایی به لحاظ نور- دما- رطوبت روی آن‌ها اعمال می شود.
در زمان اواسط آبان ماه الی آخر آبان ماه چیدن گل زعفران انجام شده و پس از آن پیازها به زمین منتقل می شوند

در فاصله آذر ماه الی انتهای اردیبهشت ماه تحت تیمارهایی خاص به لحاظ کود آبیاری و محلول پاشی قرار می گیرند ( جدای غنی سازی خاک) و این چرخه انتقال از گلخانه به زمین و از زمین به گلخانه همه ساله تکرار می شود.

انتقال پیاز زعفران به گلخانه و چیدن گل زعفران
انتقال پیاز زعفران به گلخانه و چیدن گل زعفران

کشت به روش سنتی و روش گلخانه‌ای ( آیروپونیک یا فوگوپونیک)

در کشت سنتی در سال اول هزینه شخم و فرآوری ابتدائی زمین و افزودن کودهای حیوانی و شیمیایی را داریم و فقط یک بار هزینه کاشت پیازهای بذری را برای 7 الی 8 سال آینده پرداخت می‌کنیم.

بدلیل ماندگاری چندین ساله  پیاز در زمین هزینه وجین کردن علفهای هرز که شامل هزینه های کارگری می باشد را متحمل می شویم
و نیز از سال دوم همه سال در اواسط مهرماه کود حیوانی و شیمیایی تکرار می شود و هزینه سله شکنی (شخم سطحی به عمق 5 الی 8 سانتی متر) را همه ساله در برنامه خواهیم داشت
و نیز در کشت سنتی قبل از کاشت زعفران جهت تأمین رطوبت مناسب از چند روز قبل یک آبیاری انجام می شود
پس از آن شخم و دیسک مرحله‌ی آخر را اعمال می کند که خاک نرم و آماده شود و نیز قبل از زمان چیدن گل یک آب در 10 روز الی 15  به زمین داده می شود

کشت به روش سنتی و روش گلخانه‌ای ( آیروپونیک یا فوگوپونیک)
کشت به روش سنتی و روش گلخانه‌ای ( آیروپونیک یا فوگوپونیک)

 

کشت زعفران به روش آیروپونیک و هزینه‌های آن

در کشت زعفران به روش آیروپونیک این 2 آبیاری تبدیل به چندین لیتر آب می شود.
و جهت تبخیر و رطوبت سازی و یک کود آبیاری در ماه آخر پاییز که هوا سردتر است، انجام  می‌شود.
در این مرحله هزینه یک مرحله آبیاری و نیروی کار و کارگری را در کشت سنتی نسبت به گلخانه‌ای مشاهده می‌کنیم.

از طرفی در کشت زعفران به روش سنتی به دلیل استفاده از پیازهای به اصطلاح با عمر 7 الی 8 ساله ی ریز و فصل جابجایی نامناسب (زمان خواب ظاهری) عملاً در سال اول برداشت محصولی نخواهیم داشت و یک سال اصطلاحاً خواب سرمایه و زمان را داریم. همچنین در قیاس با کشت زعفران گلخانه‌ای با تهیه پیاز با وزن مناسب در قبال پرداخت 30% بهای بیشتر بابت پیاز (علاوه بر بازار سیاه و سو استفاده‌ هایی که در تأمین پیاز مناسب شایع شده است) سودی از بابت برداشت محصول هم نخواهیم داشت.

ثبت نام دوره آموزش کاشت طلای سرخ در شهرهای مختلف ایران آغاز شد

برگزاری دوره‌های آموزش کشت زعفران گلخانه ای

آموزش کاشت زعفران گلخانه ای در سه دوره و در شهرهای مختلف ایران توسط شرکت الماس زعفران جهان برگزار می‌شود.
تجهیزات گلخانه زعفران و روش کشت زعفران در برداشت یک محصول با کیفیت مهم هستند.
برای شرکت در دوره‌های آموزشی با متخصصان ما در ارتباط شوید
کشت به روش سنتی و روش گلخانه‌ای ( آیروپونیک یا فوگوپونیک)
کشت به روش سنتی و روش گلخانه‌ای ( آیروپونیک یا فوگوپونیک)

منبع : سایت الماس زعفران جهان

Almaszaffran.ir

دپارتمان فروش و صادرات زعفران

برای خرید و ثبت سفارش زعفران لطفاً روی دکمه زیر کلیک کنید.

مدیر فروش زعفران 

شرکت الماس زعفران شما را به خرید انواع زعفران درجه یک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

 

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

تماس بگیرید