استاندارد های صادرات زعفران + وارد کننده زعفران ایرانی به اروپا
آنچه در این متن می خوانید...
روند صادرات محصولات غذاییاستاندارد های صادرات زعفراناستاندارد ملی ایرانصادرات زعفران بسته بندی شدهاستاندارد ISO 3632 + معتبر ترین شاخص کیفیت زعفراناستاندارد FDA + گواهی بین المللی زعفرانگواهی نشان حلال برای صادراتنشان CE لازمه صادرات زعفران به اروپاوارد کننده زعفران ایرانی به اروپابرای ارسال محصول و کالا به خارج از کشور نیاز به داشتن گواهی های لازم از مراجع ذیربط است.
استاندارد های صادرات زعفران را در این مقاله با هم مرور می کنیم.
روند صادرات محصولات غذایی
برای فروش و صادرات هر محصولی نیاز به رعایت ایمنی و استاندارهای خاص ملی و بین المللي است.
برای مواد غذایی نیز در مرحله تولید، فروش داخلی و صادرات، استاندارهای ملی و بین المللی خاصی تدوین شده.
در صورتی که قصد صادرات موادغذایی به اروپا را دارید، اخذ گواهی بهداشت برای محصولات غذایی لازم است.
استاندارد های صادرات زعفران
زعفران نیز در دسته مواد غذائی جای دارد، برای این محصول باید در مرحله کاشت، داشت، برداشت،
فرآوری و بسته بندی استانداردهای در نظر گرفته شده و موارد بهداشتی رعایت شود.
تعدادی از استانداردهای لازم برای تولید و صادرات زعفران عبارتند از:
ISO 3632، FDA، استاندارد ملی ایران، نشان حلال، نشان CE.
استاندارد ملی ایران
این گواهی برگرفته از استاندارد ISO 3632_2 است.
این بخش از اصلی ترین و مهمترین استاندارهای داخلی است، که ویژگی های زعفران را مورد بررسی قرار می دهد.
در استاندار ملی ایران، استاندارهای لازم برای ظروف بسته بندی نیز بیان شده.
صادرات زعفران بسته بندی شده
طبق این استاندارد، زعفران باید در ظروف کاملا تمیز، سالم و بهداشتی قرار گرفته باشد.
– ظروفی که با مواد داخل آن واکنش شیمیایی انجام ندهد و کیفیت محصول تحت تاثیر قرار نگیرد بسته بندی شود.
– پک محصول باید مطابق با استاندارد ملی ظروف بسته بندی مواد غذائی باشد.
– پکیج های زعفران برای صادرات، برای مصرف خانوار حداکثر ۳۰ گرم و به صورت فله باید حداکثر ۱۰۰۰ گرم ( یک کیلو) باشد.
– روی بسته بندی ها باید اطلاعات محصول با جوهر غیر سمی و ماندگار درج شود.
– این اطلاعات شامل: نام محصول، نام و نشانی تولید کننده و بسته بندی کننده،
تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری، اطلاعت کامل محصول و نشان و استاندارهای اخذ شده.
استاندارد ISO 3632 + معتبر ترین شاخص کیفیت زعفران
ISO 3632 یکی از اصلی ترین و معتبرترین استاندارها برای تعیین کیفیت زعفران است.
درصورتیکه تصمیم به تولید، فرآوری و پکیج زعفران باکیفیت را دارید می تولید طبق مواد این استاندار رفتار کنید.
این استاندارد در دو بخش:
ISO 3632_1 مربوط به ویژگی های زعفران و ISO 3632_2 مربوط به روشهای آزمون کیفیت زعفران،
با دقت در آن تدوین شده است.
در این استاندارد همچنین دستورالعمل هایی در خصوص بسته بندی زعفران وجود دارد.
استاندارد FDA + گواهی بین المللی زعفران
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) یکی از مهم ترین و اصلی ترین استانداردهایی ست که در سراسر جهان پذیرفته شده است. FDA از معتبرترین استانداردها برای ورود هر کالایی به کشورهای اروپایی و از جمله آمریکا ست.
برای واردات هر کالایی به آمریکا داشتن این استاندارد ضروری است.
گواهی نشان حلال برای صادرات
در صورتیکه محصول شما مطابق با دستورالعمل های موسسه حلال تولید و بسته بندی شده باشد،
می توانید این نشان را بعد از اخذ، روی محصول خود درج نمایید.
این نشان تائید می کند، محصول شمار از تولید، فرآوری، بسته بندی، حمل و نقل و … طبق شریعت اسلام انجام شده است. دارا بودن نشان حلال برای محصول در کشورهای اسلامی لازم است ولی در کشورهای اروپایی ( غیر اسلامی ) ضرورتی ندارد.
نشان CE لازمه صادرات زعفران به اروپا
برای صادرات زعفران به کشورهای اروپایی داشتن این نشان ضروری است.
این نشان، تائید می کند تمامی مراحل تولید ،پکیج و توزیع محصول طبق استاندارهای اتحادیه اروپا انجام شده است.
درج این نشان روی محصول اعتبار کالای شما را در سایر کشورها افزایش می دهد.
وارد کننده زعفران ایرانی به اروپا
مجموعه شرکت های الماس زعفران جهان و King Business تولید کننده ، صادر کننده و
فروشنده عمده انواع زعفران باکیفیت و صادراتی می باشد.
این شرکت تمامی استانداردها و مجوزهای لازم داخلی و بین المللی، از تولید تا فرآوری و بسته بندی زعفران داراست.
جهت ارتباط با همکاران ما در واحد فروش و صادرات می توانید از طریق [واتساپ] اقدام کنید.
تماس مستقیم با کارشناس فروش [09120643814]