بزرگترین مرکز تولید زعفران مرغوب

آنچه در این متن می خوانید...

نحوه انتخاب زعفران مرغوب اعلاتولیدکننده زعفران مرغوب نگین قائنات
تامین کننده زعفران در تهران
Rate this post

تولید زعفران مرغوب در ایران که یکی از قطب های پر قدرت و مدعی در تولید و صادرات زعفران مرغوب است ، سهم بالایی در اقتصاد کشاورزی دارد و بیش از 85 درصد آن در خراسان رضوی و جنوبی صورت می گیرد . 320 کیلو کالری انرژی در هر 100گرم زعفران حدود 320 کیلو کالری انرژی ذخیره شده است .

جهت ارتباط با همکاران ما در واحد فروش و صادرات می توانید از طریق [واتساپ] اقدام کنید.

تماس مستقیم با کارشناس فروش [09120643814]

بزرگترین مرکز تولید زعفران مرغوب

نحوه انتخاب زعفران مرغوب اعلا

نحوه انتخاب زعفران مرغوب اعلا

زعفران نام تجاری کلاله‌ های گلی است که نام علمی آن Crocus sativus می باشد . کلاله در واقع قسمتی از مادگی است که در قسمت میانی گل وجود دارد. زعفران مرغوب یک ادویه گران‌قیمت بوده و ارزش پرورش و کشت آن به دلیل سود بسیار زیاد در بخش کشاورزی و تجاری آن است .

از جمله مشکلاتی که در تجارت زعفران اهمیت زیادی دارد ، تشخیص اصل این محصول است . انتخاب زعفران مرغوب چندان سخت نیست . سرشاخه ها در کلاله زعفران اصل به شکل شیپور بوده و در قسمت پایین باریک می شوند . زعفران مرغوب برخلاف تصور عام ، عطر شیرین دارد نه طعم شیرین . افراد سودجو برای اینکه وزن زعفران را بالا ببرند ، زعفران را با عسل و یا شکر آغشته می کنند . در حالیکه زعفران اصل کمی طعم تلخی دارد و یا طعمی ندارد . از روش‌های دیگر تشخیص زعفران عطر شبیه به یونجه و عسل آن است و هر چقدر بوی آن تندتر باشد نشانه تازه تر بودن آن است .

، کافی است کمی از آن را در آب سرد بیاندازید ، اگر بلافاصله رنگ آب تغییر کرد و کلاله ها بی رنگ و سفید شدند این محصول تقلبی است ، زعفران اعلا به کندی رنگ دهی دارد و رنگ آب زرد متمایل به نارنجی و قرمز و البته شفاف خواهد شد و خیلی قرمز تیره نمی شود .

تولیدکننده زعفران مرغوب نگین قائنات

تولیدکننده زعفران مرغوب نگین قائنات

این نوع زعفران از از فاخرترین انواع زعفران بوده و قیمت نسبتا بالاتری دارد . زعفران نگین در ابتدای فصل برداشت شده و سپس کلاله های آن را جدا کرده و خشک می نمایند.

زعفران مرغوب نگین سه نوع است :

  • زعفران درجه یک یا سوپر نگین : در این نوع ، کلاله ها از هم جدا بوده ، فر خوردگی ندارند ، و همه کلاله ها ضخیم هستند .
  • زعفران درجه دو یا نگین : شبیه درجه یک است تقریبا فقط کلاله ها ریز و درشتند و همه یک دست نیستند .
  • زعفران درجه سه یا شبه نگین : در این نوع محصول کلاله ها از هم جدا هستند اما فرخورده و یک دست نیستند .

عموما همه محصولات زعفرانی براساس مقدار رنگ دهی ، مقدار کلاله و طول آن ، میزان فرخوردگی کلاله و محل قطع شدن کلاله ها تقسیم بندی می شوند .

دپارتمان فروش و صادرات زعفران

برای خرید و ثبت سفارش زعفران لطفاً روی دکمه زیر کلیک کنید.

مدیر فروش زعفران 

شرکت الماس زعفران شما را به خرید انواع زعفران درجه یک دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

 

0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *