آیا زعفران جایگزین دارد؟ در برخی از فرهنگ کشورهای آسیایی از جمله ایران در بیشتر غذاها و شیرینیها، زعفران ادویه اصلی است و به عنوان معطر کننده، طعم دهنده و رنگ دهنده استفاده میشود. اما از آنجا که بسیار گران قیمت است، امکان دارد در تهیه غذاها – به خصوص غذاهای نذری – از رنگ دهندههای دیگری به جای آن استفاده شود.
پاسخ سوال آیا زعفران جایگزین دارد ؟ گلرنگ و زردچوبه، جایگزینهایی هستند که نزدیکترین رنگ را به رنگ زرد طلایی زعفران دارند و یکی از مهمترین تقلبها در این زمینه فروش گلرنگ به جای زعفران است.
در مواردی هم مخلوط گلرنگ و زعفران به فروش میرسد. با وجود این، در بسیاری از کشورها، گلرنگ به نام عمومی «زعفران آمریکایی» در دسترس مصرف کنندگان قرار میگیرد.
این گیاه از نظر ترکیب و آثار کاملا با زعفران متفاوت است و فقط از نظر ظاهری به آن شباهت دارد؛ رشته های شبیه به زعفران (۴-۳ سانتیمتر ) و کوتاهتر از آن (۲ سانتیمتر) است. در بسیاری از نقاط دنیا به علت گرانی از گلرنگ به جای زعفران استفاده میشود . با اینکه این گیاه تا حدودی خاصیت آرام بخشی دارد اما به هیچ وجه عطر و بوی زعفران را ندارد و اگر بیش از اندازه مصرف شود، باعث آسیب و تخریب بافت کبد خواهد شد.
بعد از گلرنگ، زردچوبه دومین ادویهای است که در بسیاری از مناطق از آن به جای زعفران (البته زعفران اصل و خالص) استفاده میشود. البته در مصرف این ادویه، نباید زیادهروی کرد زیرا مصرف آن در حجم زیاد میتواند به مخاط روده و معده آسیب برساند به گونهای که تنها مصرف روزانه ۳ گرم زردچوبه برای یک فرد بالغ، مشکلی ایجاد نمیکند.
شرکت الماس زعفران جهان به طور مستقیم زعفران کشت کرده – بسته بندی و بعد به متقاضیان ارجمند ارایه میکند.
واردات و صادرات – توزیع و پخش زعفران صادراتی ۱۰۰٪ ارگانیک