خرید عمده زعفران صادراتی
آنچه در این متن می خوانید...
مرکز خرید عمده زعفران صادراتیخرید انواع زعفران باکیفیتویژگی انواع زعفران صادراتیروش ارسال نمونه زعفرانصادرات زعفران چگونه انجام می شود؟خرید عمده زعفران صادراتی و صادرات زعفران ارگانیک را با ما تجربه کنید. شرکت الماس زعفران جهان ارائه کننده بهترین زعفران صادراتی درجه یک. ما در کشور اروپا – هلند – آلمان – بلژیک – ترکیه – افغانستان – دبی و دیگر کشورها نمایندگی فعال داریم. عمده فعالیت این شرکت فروش و صادرات زعفران است و خدماتی را به مشتریان خود که قصد خرید و صادرات زعفران ارگانیک را دارند ارائه می کند. مرکز خرید عمده زعفران صادراتی و خرید انواع زعفران باکیفیت و همچنین روش ارسال نمونه زعفران به مشتریان را مرور خواهیم کرد.
مرکز خرید عمده زعفران صادراتی
زعفران دختر پیچ شامل قسمت کلاله و خامه می باشد. قسمت سرخ را کلاله و قسمت سفید یا زردرنگ زعفران را خامه می گویند. در فارسی به آن زعفران دستهای و در اصطلاح استاندارد ایران رشته ای درجه ۴ گفته میشود. در خارج از کشور آن را به عنوان زعفران Bunch (دسته ای) یا Red & White (سرخ و سفید) می شناسند. در واقع قسمت قرمز در این نوع زعفران باید بین ۷۵% باشد و قسمت ریشه یا کنج آن حدود ۳۰% است.
امروزه این زعفران را تحت عنوان زعفران سرگل یا به اصطلاح عامیانه زعفران سر قلم و در اصطلاح استاندارد ایران رشته ای بریده می شنا سند که از زعفران دسته ای تولید می شود. بدین نحو که قسمتهای زرد آن را با قیچی کردن و سپس با استفاده از روش الکتریسیته ساکن جدا نموده و زعفرانی تمیزتر و کاملاً قرمز به دست آوردند.
در زبان انگلیسی به آن All-Red (کاملا سرخ) یا در اصطلاح استاندارد به زبان لاتین Saffron In Cut Filament گویند.مشابه زعفرانی است که کوپه Coupe (قطع شده یا بریده) خوانده می شود. بعدها زعفرانهایی را که برای تهیه آنها مستقیماً قسمت قرمز (تنها شامل مقدار بسیار کمی از زردی) را از گل جدا میکنند پوشالی نامیدند.
شاید به این دلیل که این نوع زعفران یک حالت حجیم و پوشال مانند پیدا میکند و در استاندارد ایران به نام زعفران رشته ای شناخته شده است.
خرید انواع زعفران باکیفیت
هر کدام از این زعفرانها ممکن است درجه یک یا دو و مرغوب یا نامرغوب باشند و هیچ یک را نمی توان به دیگری ترجیح داد. آنچه که مسلم است قدرت رنگ دهی (میزان کروسین ) و کیفیت زعفران دسته به مراتب پایین تر از انواع دیگر زعفران است. همینطور از نظر روش خشک کردن چون با تاخیر خشک می شود. در واقع بخشی از قدرت رنگ دهی را در طول فرآیند خشک کردن زعفران از دست می دهد، کیفیت پایین تری دارد.
ویژگی انواع زعفران صادراتی
زعفران سرگل صادراتی:
این نوع بهترین نوع زعفران صادراتی است و ویژگی های آن:
- خوش رنگ باشد.
- به هم چسبیده نباشد.
- کلاله کاملا از هم جدا است.
- کلاله بدون ذره ای سفیدی و کاملا قرمز باشد.
زعفران سوپر نگین:
- تیره نباشد.
- تکه های به هم چسبیده نداشته باشد.
- سه شاخه کلاله از هم کاملا جدا باشد.
- انتهای کلاله، سفید نباشد.
- جنس کلاله درشت باشد.
- بصورت راست و بدون فر خوردگی خشک شده باشد.
زعفران نگین صادراتی:
- خوش رنگ باشد.
- تکه های به هم چسبیده نداشته باشد.
- سه شاخه کلاله از هم جدا باشد.
- انتهای کلاله سفید نباشد.
- دارای فر خوردگی نباشد.
زعفران شبه نگین:
- خوش رنگ باشد.
- تکه های به هم چسبیده نداشته باشد.
- سه شاخه کلاله از هم جدا نیست ولی انتهای کلاله سفیدی ندارد.
- دارای فر خوردگی است.
روش ارسال نمونه زعفران
فروش عمده زعفران صادراتی و خرید و صادرات زعفران فله به روش های مختلفی انجام می شود. زعفران نگین یکی از پرکاربردترین نوع های زعفران صادراتی می باشد. البته انتخاب هر یک از این انواع زعفران متناسب با سلیقه مشتری و کاربرد و سلیقه جوامع مختلف می تواند متفاوت باشد . شرکت الماس زعفران جهان این امکان را فراهم کرده است که مقداری از سفارش زعفران را به عنوان نمونه (sampel) به تمام مشتریان ارجمند به کشورهای مختلف دنیا ارسال و مطابق نمونه سفارش شما را تقدیمتان کند.
صادرات زعفران چگونه انجام می شود؟
آخرین گام در صادرات زعفران بعد از ارسال نمونه و ثبت سفارش نهایی، روش ارسال است.
به دو روش ما همراه شما هستیم:
می توانیم در ایران سفارشتان را تحویل دهیم.
و هم می توانیم از طریق دفاتر فعال خود در کشورهای مختلف، با توجه به مقصد شما در کمترین زمان و به صرفه ترین روش در کشور مقصد سفارشتان را تحویل بدهیم.