بزرگترین مرکز تولید زعفران مرغوب
تولید زعفران مرغوب در ایران که یکی از قطب های پر قدرت و مدعی در تولید و صادرات زعفران مرغوب است ، سهم بالایی در اقتصاد کشاورزی دارد و بیش از 85 درصد آن در خراسان رضوی و جنوبی صورت می گیرد . 320 کیلو کالری انرژی در هر 100گرم زعفران حدود 320 کیلو کالری انرژی ذخیره شده است .
جهت ارتباط با همکاران ما در واحد فروش و صادرات می توانید از طریق [واتساپ] اقدام کنید.
تماس مستقیم با کارشناس فروش [09120643814]
نحوه انتخاب زعفران مرغوب اعلا
زعفران نام تجاری کلاله های گلی است که نام علمی آن Crocus sativus می باشد . کلاله در واقع قسمتی از مادگی است که در قسمت میانی گل وجود دارد. زعفران مرغوب یک ادویه گرانقیمت بوده و ارزش پرورش و کشت آن به دلیل سود بسیار زیاد در بخش کشاورزی و تجاری آن است .
از جمله مشکلاتی که در تجارت زعفران اهمیت زیادی دارد ، تشخیص اصل این محصول است . انتخاب زعفران مرغوب چندان سخت نیست . سرشاخه ها در کلاله زعفران اصل به شکل شیپور بوده و در قسمت پایین باریک می شوند . زعفران مرغوب برخلاف تصور عام ، عطر شیرین دارد نه طعم شیرین . افراد سودجو برای اینکه وزن زعفران را بالا ببرند ، زعفران را با عسل و یا شکر آغشته می کنند . در حالیکه زعفران اصل کمی طعم تلخی دارد و یا طعمی ندارد . از روشهای دیگر تشخیص زعفران عطر شبیه به یونجه و عسل آن است و هر چقدر بوی آن تندتر باشد نشانه تازه تر بودن آن است .
، کافی است کمی از آن را در آب سرد بیاندازید ، اگر بلافاصله رنگ آب تغییر کرد و کلاله ها بی رنگ و سفید شدند این محصول تقلبی است ، زعفران اعلا به کندی رنگ دهی دارد و رنگ آب زرد متمایل به نارنجی و قرمز و البته شفاف خواهد شد و خیلی قرمز تیره نمی شود .
تولیدکننده زعفران مرغوب نگین قائنات
این نوع زعفران از از فاخرترین انواع زعفران بوده و قیمت نسبتا بالاتری دارد . زعفران نگین در ابتدای فصل برداشت شده و سپس کلاله های آن را جدا کرده و خشک می نمایند.
زعفران مرغوب نگین سه نوع است :
- زعفران درجه یک یا سوپر نگین : در این نوع ، کلاله ها از هم جدا بوده ، فر خوردگی ندارند ، و همه کلاله ها ضخیم هستند .
- زعفران درجه دو یا نگین : شبیه درجه یک است تقریبا فقط کلاله ها ریز و درشتند و همه یک دست نیستند .
- زعفران درجه سه یا شبه نگین : در این نوع محصول کلاله ها از هم جدا هستند اما فرخورده و یک دست نیستند .
عموما همه محصولات زعفرانی براساس مقدار رنگ دهی ، مقدار کلاله و طول آن ، میزان فرخوردگی کلاله و محل قطع شدن کلاله ها تقسیم بندی می شوند .