آموزش دم کردن زعفران
آنچه در این متن می خوانید...
نکته مهم :طرز تهیه دَم نوش زعفرانی : برای تهیه و دَم نوش زعفرانی ابتدا مقداری از زعفران باکیفیت را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسابید . البته می توانید از گل ساب زعفران هم برای خورد کردن زعفران استفاده کنید . سپس 1 قاشق چای خوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار آب یا برنج در حال پخت دم بکشد. بعد از چند دقیقه رنگ می اندازد. مقدار بیشتر زعفران موجب بیشتر شدن رنگ زعفران میشود، این محلول را میتوانید بیشتر تهیه کنید و درون شیشه در بسته و داخل یخچال تا 1 هفته نگهداری کنید.
نکته مهم :
- هرچه آب جوش تر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد ، استفاده از قند یا کمی شکر برای نرم تر شدن و سایش بیشتر زعفران است.اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید ممکن است زعفران شما کمی نرم شود ، برای خشک کردن زعفران میتوانید ان را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا نم آن گرفته شود.همچنین میتوانید ان را درون قاشقی فلزی کمی روی حرارت مستقیم حرکت دهید اما مراقب باشید تا نسوزد ، پس از آنکه خنک و ترد شد زعفران را طبق روش گفته شده بسابید و دم کنید.
نوش جان – شاد و سلامت باشید.
شرکت الماس زعفران جهان ارائه کننده بهترین زعفران صادراتی ارگانیک
از دیگر محصولات ما شرکت ما:
انواع زعفران
گل ساب زعفران
دستگاه خشک کن زعفران
نوشیدنی زعفرانی
و …